<\/HEAD>
Výchozí nástroje, které jsou součástí Land Survey Editing, nepracují s polygony konfliktních oblastí, takže se ptám, zda a jak je reprezentovat ve fabricu. Budeme provádět úpravy na úrovni okresu vzhledem k místní kontrole, takže bych chtěl, aby byly upraveny spolu se zbytkem dat průzkumu.<\/P>
<\/P>
Upřímně řečeno, moc se nepoužívají a funkčně jsou opravdu jen "metadata", ale pro konzistenci by se zdálo, že je chci mít ve fabricu, aby mohly být správně publikovány zpět v post-úpravné podobě (tak, aby stále odpovídaly všemu ostatnímu po úpravě).<\/P>
<\/P>
Pokud by byly uchovávány uvnitř fabricu.. moje počáteční myšlenka byla přidat další typ do domény lrSpecialSurveyType, podobně jako je řešena meandrující voda, a jednoduše je tam načíst. Pak upravit skript publikování tak, aby 1) konfliktní oblasti, 2) meandrující voda a 3) všechno ostatní bylo správně roztříděno během publikování z typu=4 speciálních průzkumů ve fabricu.<\/P>
<\/P>
Je na tom něco špatně? Absence předem existující hodnoty domény (a nepřítomnost ve skriptu publikování) mě nutí přemýšlet, jestli konfliktní oblasti buď 1) ještě nebyly v modelu zohledněny, nebo 2) byly zváženy, ale neočekávalo se, že budou uvnitř fabricu.<\/P>
<\/P>
Pokud by byly uchovávány mimo fabric a jen "přenášeny" s úpravami... moje obava je, že neznám dostatečně dobře datový model CadNSDI na to, abych věděl, jestli hranice konfliktních oblastí mohou být "unikátní" (tj. nejsou reprezentovány žádným jiným prvkem), v takovém případě byste je rozhodně potřebovali ve fabricu pro úplný/správný export všech PLSSPoints a PLSSIntersectedAreas.<\/P>
<\/P>
Možná jednodušší formulace té sekundární otázky by mohla být: mohly by být konfliktní oblasti zcela IGNOROVÁNY bez ovlivnění platnosti publikování?<\/P>
<\/P>
Děkuji.<\/P><\/BODY><\/HTML>