<\/HEAD>
Minulý měsíc jsme upgradovali na 10.4 a naše oddělení bylo také upgradováno na Windows 10. Naše parcelní fabric je v procesu převodu ze stavu konverze do stavu záznamu. Jinými slovy, naše parcely, které byly importovány z geodatabáze, budou převedeny na záznam, jak postupujeme naším okresem. Pracuji v oblasti, kde ji převádím na záznam, a co jsem si od upgradu všimla, je, že mé připojovací body se neudrží!! Ve svém pracovním postupu znovu vytvořím některé parcely a poté znovu připojím sousední hranici k novým parcelám. Pak jsem začala pozorovat, že mé dříve připojené - bod k bodu - body jsou nyní body na linii a musím je znovu připojit kromě připojení k mým novým parcelám. Toto se děje pořád dokola a jsem opravdu opravdu frustrovaná!! Jeden další mapovač si všiml stejné věci. Dříve jsem mohla nastavit poly v fabric, vytvořit nové poly, připojit existující k novým - jen v té oblasti a zbytek poly by zůstal na místě. Teď se odtahují od svých nastavených připojovacích bodů.<\/P>
Přiložený je obrázek, kde body na linii byly dříve všechny bodové spoje (bod k bodu). Proč ta změna, zajímá mě?<\/P>
~Betty<\/P><\/BODY><\/HTML>