<\/HEAD>
Ahoj,
<\/P>
Mám webovou aplikaci vytvořenou pomocí web app builderu. Mám několik zabezpečených mapových služeb, které byly ve vývoji, ale nyní byly přesunuty na produkční GIS server. Aktualizoval jsem URL webové mapy pomocí ArcGIS Online Assistant a všechny zabezpečené mapové služby nyní ukazují na produkční server. Když se dívám na URL v ArcGIS Online Assistant, nevidím žádné URL vývojového serveru a stejně tak při kontrole samotných dat webové mapy. Můj problém je, že web app builder/aplikace vyvolávají přihlášení k zabezpečeným produkčním mapovým službám (což chci), ale také se stále objevuje přihlášení k zabezpečené vývojové mapové službě. Zajímavé je, že když otevřu a upravím webovou mapu, ke které je webová aplikace propojena, dostanu pouze produkční přihlášení a žádné přihlášení k zabezpečenému vývoji. Nemohu přijít na to, proč tomu tak je. Zkontroloval jsem webovou mapu a zdroje dat a dokonce odstranil tu jednu mapovou službu, pro kterou se přihlášení objevuje, i když když jdu do popisu vrstvy, vede to na zabezpečenou produkční mapovou službu. Proč by WAB držel tu zabezpečenou vývojovou službu nebo kde?<\/P>
<\/P>
Doufal jsem, že je to zpoždění na straně AGOL, ale dnes to stále dělá totéž. Má s tím někdo zkušenost? Opravdu bych chtěl tento problém vyřešit a nemít ve webové aplikaci dvě přihlašovací okna!<\/P>
<\/P>
Děkuji předem,
Kathy<\/P><\/BODY><\/HTML>