<\/HEAD>
Ahoj!<\/P>
<\/P>
Nevím, jestli jsem na správném místě, kde se na to zeptat, pokud ne, prosím přesměrujte mě na zdroj nebo diskusní fórum. Děkuji!<\/P>
<\/P>
Snažím se použít nástroj CoverageProcessing, ale mám problémy pravděpodobně s datovou sadou. Nepodařilo se mi to rozběhnout ani s příkladovou datovou sadou. Vyberu příkladový vstupní rastrový soubor, překlasifikuji hodnoty pomocí RecordSet poskytnutého v příkladové databázi. Poté nastavím první přepočet na polovinu rozlišení, což je 50 pro obě osy X a Y. Nakonec vytvořím výstupní třídu prvků a nastavím limit vrcholů mezi 10-20. Proces trvá asi 10 minut a dává chybu výstupu jako tuto:<\/P>
<\/P>
Spouštím (Make Feature Layer): MakeFeatureLayer C:\Users\f15j375\Documents\ArcGIS\scratch.gdb\dissolved_0 "Feature Layer 1" # # "OBJECTID OBJECTID VISIBLE NONE;Shape Shape VISIBLE NONE;Id Id VISIBLE NONE;gridcode gridcode VISIBLE NONE;Shape_Length Shape_Length VISIBLE NONE;Shape_Area Shape_Area VISIBLE NONE"
Čas spuštění: Čt 7. března 16:14:21 2019
CHYBA 000229: Nelze otevřít C:\Users\f15j375\Documents\ArcGIS\scratch.gdb\dissolved_0
Nepodařilo se provést (Make Feature Layer).
Nepodařilo se provést ve Čt 7. března 16:14:21 2019 (uplynulý čas: 0,01 sekundy)
Nepodařilo se provést (Eliminate Selection).#
Nepodařilo se provést ve Čt 7. března 16:14:21 2019 (uplynulý čas: 8,68 sekundy)
Nepodařilo se provést (Process Vector).
Nepodařilo se provést ve Čt 7. března 16:14:21 2019 (uplynulý čas: 9,43 sekundy)
Nepodařilo se provést (ProcessSignalStrength).
Nepodařilo se provést ve Čt 7. března 16:14:21 2019 (uplynulý čas: 9 minut 34 sekund)<\/P><\/BODY><\/HTML>