<\/HEAD>
Snažím se spustit nástroje pro předzpracování terénu arcHydro z samostatného python skriptu. Nicméně při spuštění ArcHydroTools.BuildWalls() dostávám chybu:<\/P>
System.InvalidCastException: Převod ze stringu "" na typ 'Double' není platný. ---> System.FormatException: Vstupní řetězec neměl správný formát.<\/SPAN><\/P> na Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Conversions.ParseDouble(String Value, NumberFormatInfo NumberFormat)<\/SPAN><\/P> na Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Conversions.ToDouble(String Value, NumberFormatInfo NumberFormat)<\/SPAN><\/P> --- Konec zásobníku vnitřní výjimky ---<\/SPAN><\/P> na Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Conversions.ToDouble(String Value, NumberFormatInfo NumberFormat)<\/SPAN><\/P> na Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Conversions.ToDouble(String Value)<\/SPAN><\/P> na ESRI.APWR.ApHydro.ArcHydroOp.BuildWalls(ApLayers apLayers, Double innerWallHeight, Double wallBuffer, Double breachLineBuffer, ITrackCancel& trackcancel, IGPMessages& messages, String& exMessage) v C:\Builds\HydroSolutions\10.3_ArcHydro\Sources\ArcHydroTools\src\ApHydro\ArcHydroOp.vb:řádek 13815<\/SPAN>
Nepodařilo se provést (BuildWalls).<\/SPAN><\/P><\/BLOCKQUOTE>Použil jsem ArcHydroTools.SetTargetLocations k nastavení lokální složky a GDB.<\/P>Předchozí nástroj v mém python skriptu, ArcHydroTools.DEMReconditioning, funguje bez problémů.<\/P>Výstup ArcHydroTools.BuildWalls() je ve složce. Zkoušel jsem vyčistit svou dočasnou složku.<\/P>Mám arcpy.env.mask nastavený na stejnou vrstvu jako vnější stěny.<\/P><\/P><\/P>Používám python 2.7.8, arcpy je z arcMap 10.3.1 a Arc Hydro pro ArcGIS 10.2 (verze 10.2, 30. března 2015)<\/P><\/P>Jakékoliv návrhy budou oceněny.<\/P><\/BODY><\/HTML>