Vyvíjím průzkum v Survey123, který bude prováděn v oblasti bez připojení k internetu, a potřebuji využít offline mapy, aby uživatelé mohli přesně označit konkrétní místa. Postupoval jsem podle pokynů ESRI pro přípravu souboru TPK s mapou oblasti z ArcGIS Pro (https:\/\/doc.arcgis.com\/en\/survey123\/desktop\/create-surveys\/preparebasemaps.htm<\/A>). Velikost souboru TPK je 168 KB. Tento soubor TPK jsem zkopíroval do složky "media" průzkumu. Když otevřu průzkum v Survey123 Connect a kliknu na "Settings", mohu v nabídce "Default Map Type" posouvat a vybrat svou mapu. Nicméně moje mapa je prázdná. Jsem uživatel začátečník až středně pokročilý v ArcGIS a přečetl jsem mnoho diskuzí na fórech, ale nemohu najít řešení tohoto problému.<\/P><\/P>Moje otázky jsou:<\/P>- Dělám chybu při vytváření souboru TPK? Pokud ano, jak to mohu zkontrolovat a vyřešit?<\/P>- Dělám chybu při přiřazování souboru TPK k průzkumu? Pokud ano, jak to mohu vyřešit?<\/P>- Existuje nějaké technické doporučení, které by mi pomohlo tento problém vyřešit?<\/P><\/P>Děkuji za jakékoli nápady, co by mohlo být špatně.<\/P><\/BODY><\/HTML>
<\/P>
Moje otázky jsou:<\/P>
- Dělám chybu při vytváření souboru TPK? Pokud ano, jak to mohu zkontrolovat a vyřešit?<\/P>
- Dělám chybu při přiřazování souboru TPK k průzkumu? Pokud ano, jak to mohu vyřešit?<\/P>
- Existuje nějaké technické doporučení, které by mi pomohlo tento problém vyřešit?<\/P>
Děkuji za jakékoli nápady, co by mohlo být špatně.<\/P><\/BODY><\/HTML>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.