Snažím se aktualizovat text story mapy, která se nachází v našem Portálu (který je federován s ArcGIS Serverem naší organizace). Používám python k vytvoření a odeslání požadavku (podobně jako v této diskusi ArcGIS Portal REST API - Nahrání definice webové mapy přes ArcGIS Portal REST API<\/A> ). Mohu získat informace o položkách, ale zatím jsem úspěšně nepoužil operaci Update na položce, protože dostávám {"error":{"code":403,"messageCode":"GWM_0003","message":"Nemáte oprávnění k přístupu k tomuto zdroji nebo k provedení této operace.","details":[]}}<\/SPAN><\/P><\/P>Ujistil jsem se, že story mapa je editovatelná mým uživatelským účtem, stejně tak že požadavek je POST. Dále jsem úspěšně testoval stejný postup na story mapě na ArcGIS Online.<\/P><\/P>Pomoz mi Heiko Heijenga, jsi moje jediná naděje!<\/P><\/P>Jakékoliv informace nebo pomoc od jiných uživatelů s tímto stejným problémem by byla velmi oceněna!<\/P><\/BODY><\/HTML>
POST request works if I use our Portal's administrator account...
Not sure now why only the portal administrator account has the capability of sending the POST update to the web app item - the user account I used earlier is an administrator account.
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.