<\/HEAD>
Ahoj všichni, <\/P>
Implementuji Utility Network (elektrická) a nyní definuji své Řadiče podsítí pro svou konektivitu.<\/P>
<\/P>
Na obrázku níže jsou dva různé Network Controllers (A a
, oba mají kategorii Secondary Distribution Mesh<\/STRONG>. (Zeleně jsou směry downstream a růžově směr upstream.<\/P><\/P>Jakmile vytvořím podsíť A (Upstream Controller), obdržím chybu typu 29 (Nekonzistentní název podsítě na více řadičích podsítí ve stejné podsíti zjištěný během aktualizace podsítě.). Stejné se stane, když vytvořím podsíť B (Downstream Controller).<\/SPAN><\/P><\/P>takže otázky: <\/SPAN><\/P>Jak mám zajistit, aby spolu fungovaly? <\/SPAN><\/LI>Proč když vytvářím podsíť, jde to jak upstream, tak downstream? <\/SPAN>(To jsou Circuit Breakers a jsou takto definovány na svých terminálech<\/EM><\/LI><\/UL><\/P>Stejné téma, ale jiný problém: Mezi podsítěmi, downstream na tomto screenshotu, mám Open Point (Tie Switch), který je nastaven na Open (Device Status), avšak při vytváření podsítě linka podsítě nezastaví na otevřeném bodě. Co mi chybí?<\/P><\/P>Nějaký tip k mým otázkám?<\/P><\/P><\/P>
<\/P><\/P>Díky!<\/P><\/P>Manu<\/P><\/BODY><\/HTML>