<\/HEAD>
Mám problémy s prostředím pro úpravu parcelního fabricu. Jsem editorem parcel pro svou místní správu. Spravuji naši katastrální daňovou parcelní databázi, mimo jiné. Problém, který zažívám, spočívá v tom, že se čáry samy od sebe mění v azimutech a vzdálenostech. Nejsem si jistý, co se zde děje, ale i poté, co se vrátím a uložím je jako opravu, mohu se vrátit o týden později a stále budou jiné než to, co jsem zadal. Toto platí nejen pro čáry, ale i pro jiné věci. Během kontrolního procesu dostávám zpětnou vazbu (jsem kontrolován společností specializující se na real estate GIS a oni mi upozorňují na tyto datové chyby). Zpočátku jsem si myslel, že jen zadávám informace špatně. Ale uplynulo už hodně času, co jsem pod tímto kontrolním procesem, a tyto problémy jsou konzistentní. Už nejsem přesvědčený, že jsem viníkem těchto problémů, protože jsem začal po každém reconcile a post procesu kontrolovat svou práci a stále se vrací chybné. Pracuji ve verzovaném prostředí. Nejsem osoba, která provádí reconcile a post proces. Neřídím žádné datové verze. Jsem jednoduše editor dat hledající pochopení toho, jak/proč se tyto věci vracejí chybné. <\/P>
Nějaké návrhy?<\/P><\/BODY><\/HTML>