Ahoj, snažím se vytvořit mřížku křivkového čísla a řídil jsem se tímto návodem (https:\/\/web.ics.purdue.edu\/~vmerwade\/education\/cngrid.pdf<\/A>), ale jsem v poslední fázi a když jdu vytvořit mřížku křivkového čísla, proces jen běží a nedokončí se. HydroDEM i polygon Soil\/Land use jsou ve stejném souřadnicovém systému (British National Grid). Zkoušel jsem oříznout DEM podle polygonu Soil\/LU převedením polygonu na rastrovou vrstvu a poté použitím nástroje Clip, ale DEM se neoreže a zůstává stejné. Měl jsem podobné problémy s mřížkou hmotnosti Flow Accumulation, ale oříznutí této mřížky v tomto případě fungovalo. Nejsem si jistý, jestli by rozdílný rozsah DEM mohl mít vliv, ale nemá někdo nápad, co by mohlo být špatně?<\/P>Díky<\/P><\/BODY><\/HTML>
Díky<\/P><\/BODY><\/HTML>
the extents of the files are indeed important. You need to examine and report those. Also when using the clip tool in Arctoolbox, the environments (bottom of every tool dialog) need to be explicitly set regarding cell size, the extent and snap raster if appropriate.
Hi,I imported the Soil /LU polygon and DEM into the Geodatabase that contained the CN Look up table and it seems to have worked. Thanks again.
glad it worked
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.