<\/HEAD>
Mám aktivní předplatné ArcGIS Desktop for Personal Use, které vyprší v roce 2022. ArcGIS Pro je vhodný k použití.<\/P>
<\/P>
<\/P>
1. Nelze autorizovat ArcMap pomocí souboru .prvc, který jsem obdržel.<\/STRONG><\/P>Když jsem se pokusil autorizovat ArcMap pomocí ArcGIS Administrator, zobrazila se mi zpráva "7343: Entitlement line item ESUxxxxxxxxx -1010 vypršel dne 25.2.20 00:00. [Incident# 5396-89417004]"<\/P>
<\/P><\/P>2. Jak k tomu došlo.<\/STRONG><\/P>Pro stejný účet moje předplatné začalo v roce 2018. První dva roky jsem zakoupil od ESRI China, poté další dva roky z online Esri Store. Neplatný soubor prvc, jak bylo uvedeno výše, jsem získal od ESRI China. Když jsem nakupoval z online Esri Store, nedostal jsem nový soubor prvc, ale fakturu.<\/P><\/P>3. Pro autorizaci ArcMap je potřeba soubor .prvc, ale nevím, kde jej stáhnout.<\/STRONG><\/P>V [My ESRI]>[My Organization]>[Licensing] není možnost stáhnout tento soubor.<\/P>
<\/P><\/P>4. Proč zde žádám o pomoc.<\/STRONG><\/P>Po několika dlouhých rozhovorech s podporou ESRI China jsem si jistý, že mi nemohou pomoci. Zdá se, že předplatné, které jsem zakoupil v Esri Store, je mimo jejich dosah. Shromáždili nějaké informace a řekli, že je předají ESRI. Také mě povzbudili, abych kontaktoval ESRI a kladl otázky v komunitě. Poté jsem se pokusil kontaktovat centrálu ESRI pro pomoc, ale stránka mě stále přesměrovává na ESRI China.<\/P><\/P>Opravdu nevím, jak to vyřešit.<\/STRONG><\/P><\/BODY><\/HTML>