Používám projekt Sketch on map WPF - Sketch on map | ArcGIS for Developers<\/A> <\/P><\/P>Přidal jsem funkci pro ukládání polygonů do SQL databáze (jako typ Geography spatial) a jejich opětovné zobrazení na mapě. <\/P><\/P>Způsob, jak to dělám, je přes MyMapView_GeoViewTapped. Pokaždé, když uživatel klikne na MapView, zaznamenám bod (lon & lat). Jakmile kliknou na Dokončit, uložíme polygon jako objekt Geography pomocí těchto bodů.<\/P><\/P>Po načtení těchto polygonů z databáze a jejich zobrazení na mapě chci, aby uživatel mohl tyto polygony upravovat a uložit aktualizovaný polygon zpět do databáze.<\/P><\/P>Myslel jsem, že bych to mohl udělat přes událost MyMapView_GeoViewTapped, tedy jen aktualizovat jednotlivý bod, který byl změněn, ale tato událost se nespustí při přetažení vrcholu. Takže nemám přístup k novému bodu.<\/SPAN><\/P><\/P>Myslel jsem si, že jakmile uživatel klikne na Dokončit, mohu prostě získat všechny b body z objektu MyMapView.SketchEditor.Geometry a pak uložit objekt s aktualizovanými body. Kdyby to bylo možné, ani bych nepotřeboval MyMapView_GeoViewTapped pro počáteční ukládání. Ale všiml jsem si, že objekt Geometry mi nedává přístup ke všem jednotlivým bodům. <\/SPAN><\/P><\/P>Existuje nějaký způsob, jak získat všechny body polygonu poté, co uživatel klikne na Dokončit? Potřebuji všechny páry lon&lat pro uložení objektu Geography do databáze.<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>
<\/P>
Přidal jsem funkci pro ukládání polygonů do SQL databáze (jako typ Geography spatial) a jejich opětovné zobrazení na mapě. <\/P>
Způsob, jak to dělám, je přes MyMapView_GeoViewTapped. Pokaždé, když uživatel klikne na MapView, zaznamenám bod (lon & lat). Jakmile kliknou na Dokončit, uložíme polygon jako objekt Geography pomocí těchto bodů.<\/P>
Po načtení těchto polygonů z databáze a jejich zobrazení na mapě chci, aby uživatel mohl tyto polygony upravovat a uložit aktualizovaný polygon zpět do databáze.<\/P>
Myslel jsem, že bych to mohl udělat přes událost MyMapView_GeoViewTapped, tedy jen aktualizovat jednotlivý bod, který byl změněn, ale tato událost se nespustí při přetažení vrcholu. Takže nemám přístup k novému bodu.<\/SPAN><\/P><\/P>Myslel jsem si, že jakmile uživatel klikne na Dokončit, mohu prostě získat všechny b body z objektu MyMapView.SketchEditor.Geometry a pak uložit objekt s aktualizovanými body. Kdyby to bylo možné, ani bych nepotřeboval MyMapView_GeoViewTapped pro počáteční ukládání. Ale všiml jsem si, že objekt Geometry mi nedává přístup ke všem jednotlivým bodům. <\/SPAN><\/P><\/P>Existuje nějaký způsob, jak získat všechny body polygonu poté, co uživatel klikne na Dokončit? Potřebuji všechny páry lon&lat pro uložení objektu Geography do databáze.<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>
I think I will just save the Geometry object as JSON. That will be easier.
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.