<\/HEAD>
Mám několik feature vrstev hostovaných v AGOL, které se nezobrazují úplně. Jsou to lineární prvky, jeden s přibližně 400 čarami. Nezobrazí se úplně, dokud velmi nezvětším. Zajímavé je, že se zobrazí úplně, pokud "povolím úpravy." Co se děje? Zkoušel jsem všechny postupy řešení problémů, které jsem našel na tomto fóru... oprava geometrie, obnovení prostorových indexů... a nic nefunguje. Určitě 400 čar není příliš mnoho na zobrazení?<\/P>
<\/P>
Zkoušel jsem menší podmnožiny jedné z feature vrstev a zobrazí se úplně až do přibližně 200 prvků. Nejsem přesvědčený, že počet čar je jediným důvodem, proč se vrstvy nezobrazují úplně. Existují nějaké jiné věci, které by to mohly způsobovat? Nějaké známé způsoby, jak to opravit? Kromě opravy geometrie nebo obnovení prostorových indexů?<\/P>
<\/P>
Související, v jednom případě jsem měl velmi malou podmnožinu 25 těchto čar. Ta se zobrazila. Jakmile jsem upravil tři z těchto čar v ArcGIS Pro a znovu sdílel na AGOL, tato vrstva se také nezobrazila.<\/P>
<\/P>
Mám podezření, že by to mohlo být kvůli multipart prvkům nebo jiným GIS záhadám ukrytým v těchto datech. Soubor přiložen, pokud má někdo zájem.<\/P>
<\/P>
Díky za pomoc!<\/P>
<\/P>
Matt<\/P>
<\/P>
Aktualizace: rozdělení multipart prvků zlepšilo výkon a umožnilo zobrazení podmnožiny přibližně 400 prvků (přiloženo). Celá datová sada, přibližně 15 000 čar, se stále nezobrazí úplně. To se zdá rozumnější, ale stále nejsem přesvědčený, že existuje nějaká jiná příčina. Viz obrázek z AGOL níže. Většina čar pokračuje do prázdného prostoru v západní polovině obrázku.<\/P>
<\/P>
<\/P><\/BODY><\/HTML>