<\/HEAD>
Ahoj všichni,<\/P>
Nejprve bych chtěl říct, že jsem na fóru nový, tak prosím buďte shovívaví, za druhé bych rád uvedl, že mé znalosti a zkušenosti s ArcGIS jsou omezené a rozhodně spíše koncepční. Chápu, že je to extrémně výkonný produkt a jednou mi bylo řečeno, že „jeho jediným omezením je vaše představivost“ a věřte mi, mám docela bujnou představivost!<\/P>
<\/P>
Pracuji na víceročním těžebním projektu, konkrétně na službách Informačních a Provozních Technologií a potřebujeme navrhnout telekomunikační síť pokrývající velkou geografickou oblast (napůl přes Kanadu) a v různých geologických prostředích (na povrchu a 1 km pod povrchem). Takže jsem se zajímal, zda existují nějaké reference na někoho, kdo používá ArcGIS k vytváření složitých komunikačních sítí informačních technologií (lokální a rozsáhlé sítě), návrhů výpočetní a úložné architektury řízených požadavky aplikací a obchodních funkcí, průmyslovými a národními regulačními požadavky\/standardy atd. Pokud je to možné, bylo by skvělé vědět, zda lze ArcGIS použít k řízení infrastruktury informačních technologií pro monitorování, správu událostí a incidentů?<\/P>
<\/P>
Jakákoli rada bude velmi oceněna.<\/P>
<\/P>
S pozdravem<\/P>
Chris<\/P><\/BODY><\/HTML>