<\/HEAD>
Mám data okresu parcel (polygony) pro pronájmy pozemků. Snažím se, aby se specifické parcely s různými počátečními a koncovými daty změnily na barvu, když nájem začíná a končí.<\/P>
<\/P>
V podstatě potřebuji, aby všechna data parcel začínala jednou barvou, jak čas postupuje, každá parcela změní barvu, aby naznačila, že je pronajata, a po dosažení data vypršení platnosti se vrátí zpět na původní barvu.<\/P>
<\/P>
Mám obcházející řešení. Zdvojil jsem shapefile a aktivoval časovou funkci pouze pro jeden z nich. Poté jsem vytvořil dlouhé celé číslo pro datum vypršení platnosti a použil ho v Graduated colors (jedna hodnota je null a barva je 1).<\/P>
Aktivuji časovou funkci a jakmile je dosaženo počátečního data, parcela se objeví a poté zmizí, jakmile je dosaženo data vypršení platnosti. Parcely s null hodnotami nic nedělají. Zdvojením vrstvy a ponecháním stejné barvy jako u parcel s null hodnotou to vytváří efekt změny barvy v čase. Ve skutečnosti se parcely (časově aktivované s celými čísly 1) objevují a pak mizí.<\/P>
<\/P>
Nějaké nápady, jak to udělat správně místo tohoto nešikovného způsobu?<\/P><\/BODY><\/HTML>