Snažím se použít ArcCatalog k publikování souboru World_Street_Map.sd na našem ArcGIS serveru 10.5.1 a poté použít Správu cache -> Správa dlaždic k vytvoření cache, která může být použita offline jako služba.<\/P>
<\/P>
Když služba cache skončila, zkouším přistoupit ke službě přes odkaz http:\/our_server:6080\/arcgis\/rest\/services\/World_Street_Map\/MapServer<\/A> a kliknout na každou Start_Tile pro každou úroveň, ale z nějakého důvodu se zobrazují pouze šedé dlaždice, na rozdíl od těch publikovaných z ArcGIS online.<\/P><\/P>Ví někdo, jaké jsou kroky nebo postup pro spuštění služby offline, nebo mi můžete pomoci ukázat, co jsem udělal špatně? Předem děkuji.<\/P><\/BODY><\/HTML>
Ví někdo, jaké jsou kroky nebo postup pro spuštění služby offline, nebo mi můžete pomoci ukázat, co jsem udělal špatně? Předem děkuji.<\/P><\/BODY><\/HTML>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.