<\/HEAD>
Mým konečným cílem <\/STRONG>je vytvořit DEM velké části území (pokrytí několika okresů) v New Yorku, pomocí tisíců .img souborů, které pokrývají mou Oblast zájmu. S velmi omezenými zkušenostmi s tímto je moje otázka: Jaký je ten nejlepší způsob, jak na to jít? <\/STRONG><\/SPAN><\/P><\/P>Kdybych měl hádat, řekl bych, že nejlepší způsob by byl vytvořit mosaic dataset a přidat do něj všechny jednotlivé .img soubory, správně? Ale vím, že mosaic datasets mohou být složité, takže jaké jsou některé z jemnějších detailů, na které bych si měl dát pozor? <\/SPAN><\/P><\/P>Několik specifik:<\/P>.img soubory jsou směsí rozlišení 1 metr a 2 metry<\/LI>Můj konečný DEM bude potřebovat být projekčně převeden do State Plane NY East<\/LI>Aktuálně jsou hodnoty pixelů v metrech, ale budu je chtít ve stopách<\/LI>Každý .img soubor má přibližně 9 MB<\/LI><\/UL><\/P>Veškerá zpětná vazba\/reference (např. videa, články nebo jakýkoli typ instrukcí\/návodů) jsou vítány. Dejte mi vědět, pokud je potřeba více informací.<\/P><\/P>Děkuji!<\/P><\/P><\/P><\/BODY><\/HTML>