<\/HEAD>
Dobrý den,<\/P>
<\/P>
Mám problém s používáním nástrojů pro úpravu "Add Laterals at Connections" a konstrukčního nástroje "Add a Connection and the Lateral." Když spustím tyto dva nástroje, neustále se mi zobrazí asi 10 vyskakovacích zpráv upozorňujících na problémy týkající se polí s doménami, které nepovolují nulové hodnoty. Není to explicitně uvedeno, ale každá vyskakovací zpráva obsahuje jedno slovo, které je buď názvem pole s nesplněnými doménami, nebo frází "esriRTATTRIBUTE." <\/P>
<\/P>
Momentálně používám standardní licenci a zdá se, že nemám problémy s nesplněnými doménami při používání ostatních nástrojů. Překontroloval jsem a znovu nainstaloval doplňky dvakrát, pokaždé začínaje s novými konfiguračními soubory. Existuje možnost odstranit požadavek na splněnou doménu v těchto polích, nebo musím nastavit pole tak, aby povolovala nulové nebo jiné výchozí hodnoty (aktuálně nulové hodnoty nejsou povoleny)? A pokud ano, existuje důvod, proč tyto dva nástroje mají problémy s nulovými hodnotami, zatímco ostatní ne? Není to nezbytně nutné vědět, jen mě to zajímá.<\/P>
<\/P>
Děkuji za vaši pomoc.<\/P><\/BODY><\/HTML>