<\/HEAD>
Nejtěžší pro mě na Esri User Conference je zajistit, abych svůj čas využil co nejlépe a navštívil co nejvíce sezení. Snadný přístup k Agendě je klíčový. Vždy si ji předem projdu a označím si spoustu "možností", ale vždy je v mnoha časových blocích několik sezení, kterých bych se rád zúčastnil, a často to závisí na dalších faktorech, jako je to, na koho nakonec narazím, a jaké rozhovory z toho vyplynou. Rád mám označené nějaké potenciály, ale také chci mít živý přístup k informacím, aby bylo možné dělat rozhodnutí na poslední chvíli.<\/P>
<\/P>
Současná online Agenda je určitě lepší než žádná online Agenda, což platilo ještě před pár lety, ale myslím, že má potenciál být mnohem užitečnější bez přílišné námahy. Nejsem si jistý, jestli byla tato online verze novinkou letos nebo ne, ale nepamatuji si, že by byla dostupná před 2 lety, kdy jsem se naposledy účastnil.<\/P>
<\/P>
Chtěl bych, aby lidé komentovali, jestli se jim líbila nebo ne, a jaké mají nápady, jak ji udělat lepší pro sebe. Doufejme, že s nějakou promyšlenou diskuzí ji pak Esri lidé trochu přepracují.<\/P>
<\/P>
Moje kritika je, že tato verze není příliš snadno použitelná ani na mém desktopu pro předběžné plánování, ani na mém iPhonu pro živý přístup.<\/P>
<\/P>
Za prvé obsahuje widget mapy v agendě. Všichni jsme mapoví nadšenci, takže je fajn mít mapu umístění místností konferenčního centra, ale neměla by být stále součástí webové stránky Agendy. Většinou při procházení sezení a rozhodování, kterého se zúčastnit, není umístění konkrétního sezení důležité, protože mezi sezeními je dostatek času na přesun z jednoho konce na druhý. Maximalizujte prostor obrazovky pro mřížku Sezení a udělejte z mapy volitelné okno k otevření.<\/P>
<\/P>
Kromě toho má uvnitř hlavní stránky posuvnou oblast. Na iPhonu to vytváří dvojité vertikální posouvání, které je obtížné ovládat. Myslím, že by lépe fungoval seznam na jedné stránce. Mohly by tam být sbalitelné oblasti pro dny a také pro časové bloky. Dále by plné informace o sezení mohly být sbalitelnou oblastí. Tímto způsobem je veškerý obsah na jediné webové stránce. Žádné dvojité obsahové oblasti, žádná vyskakovací okna atd.<\/P>
<\/P>
Pocket Agenda je užitečná a jsem rád, že přestali tisknout velkou Plnou Agendu kvůli šetření stromů, ale Pocket Agenda nemá podrobnosti o každém sezení, což je kritické zejména u papírových sezení, protože název sezení moc nevysvětluje, co tři prezentace pokryjí.<\/P>
<\/P>
Snadná funkce Vyhledávání je zásadní a stávající stránka si zde vedla docela dobře, ale mohla by být lepší.<\/P>
<\/P>
Jaké další nápady jsou tam venku? <\/P><\/BODY><\/HTML>