<\/HEAD>
Vážená komunito GeoNet,<\/P>
<\/P>
Partner a já bychom rádi zahájili projekt založený na ArcGis Desktop Standard edici<\/STRONG>. Sídlíme ve Francii a máme potřebné financování k pokračování. Nainstalujeme ArcGis na dedikovaný server založený na Windows. Máme v úmyslu zakoupit jednu opakovaně použitelnou licenci, aby buď já, nebo můj společník mohli přistupovat k ArcGis z vzdáleného místa.<\/P><\/P>Mohou se to zdát jako hloupé otázky, tak nám prosím odpustíte, pokud tomu tak je, ale jsou pro nás důležité, abychom se vyhnuli chybám:<\/P><\/P>Chtěl bych vědět, zda existují nějaká omezení založená na francouzské licenci?<\/LI>Může být můj dedikovaný server umístěn kdekoli na světě, nebo musí být ve Francii?<\/LI>Mohu například cestovat na jiný kontinent (např. Severní Amerika USA) a pracovat na mapách založených v USA? Může se stát, že budeme muset cestovat i na jiné kontinenty.<\/LI>Budu mít přístup ke všem mapám, nebo mi francouzská licence umožní přístup pouze například k "Evropě"?<\/LI>Ocenil bych jakékoli další komentáře nebo doporučení, která byste mohli mít.<\/LI><\/UL><\/P>S pozdravem.<\/P><\/BODY><\/HTML>