Dobrý den, pracuji na mapování záplavového území v oblasti náchylné k povodním. Shromáždil jsem potřebná data (DEM, prvek řeky a údaje z měřicích stanic), sestavil je do tabulky TimeSeries, přichytil měřicí stanice k linii a spustil nástroj Stream WSE from Point. Nástroj běžel v pořádku, jak věřím, avšak čárový rastrový obraz se v mém katalogovém zobrazení neobjevil. Soubor jsem našel uložený v jiné složce přes nástroj Results a nahrál jej. Něco muselo být špatně, protože musel rekonstruovat pyramidy a pak ukázal vše jako přesně stejnou hodnotu. Očividně to není správné, kde jsem tedy udělal chybu? <\/P>
<\/P>
Navíc mám zájem zjistit, jak vytvořit Flood Plain Delineation z měřicího bodu pomocí dvou měřicích stanic na stejné řece, pokud by mi někdo mohl poradit i v této věci, byl bych velmi vděčný. <\/P>
Pokud to pomůže, začal jsem pracovat na tomto z této stránky:<\/P>
https:\/\/www.esri.com\/arcgis-blog\/products\/product\/analytics\/floodplain-delineation-using-only-arc-hydro-models\/?rmedium=\u2026<\/A> <\/P> <\/P>a <\/P> <\/P>Floodplain delineation using ArcHydro models for multiple gauge stations 6 Problémy a řešení<\/A> <\/P> <\/P>Dokument Collett na konci byl obzvlášť užitečný. Děkuji za jakoukoli pomoc, kterou můžete poskytnout.<\/P><\/P>Další informace z další práce:<\/P>Nejsem si jistý, zda to byl vždy tento chybový kód, ale dostávám "WARNING 001003: Datum conflict between input and output."<\/P> <\/P>Zkontroloval jsem různé prostorové referenční systémy a všechny jsou stejné. Co bych měl nyní udělat pro opravu? Jsem opravdu dost ztracený a nevím, kde jsem udělal chybu. Toto je cross-post ze stránky ArcHydro<\/P><\/BODY><\/HTML>
a <\/P>
Dokument Collett na konci byl obzvlášť užitečný. Děkuji za jakoukoli pomoc, kterou můžete poskytnout.<\/P>
Další informace z další práce:<\/P>
Nejsem si jistý, zda to byl vždy tento chybový kód, ale dostávám "WARNING 001003: Datum conflict between input and output."<\/P>
Zkontroloval jsem různé prostorové referenční systémy a všechny jsou stejné. Co bych měl nyní udělat pro opravu? Jsem opravdu dost ztracený a nevím, kde jsem udělal chybu. Toto je cross-post ze stránky ArcHydro<\/P><\/BODY><\/HTML>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.