<\/HEAD>
Můj redakční komentář a pár tipů...<\/P>
UC Program - Nejnovější aktualizace (22. 6. 16) se zdály pomoci s rychlostí, synchronizací mezi webovou verzí a aplikací (iOS) atd. Nyní, když se extrémní doba načítání a problémy s přihlášením zdají být z velké části vyřešeny, pokud jste to v posledních pár dnech nezkoušeli, dal bych tomu další šanci.<\/P>
<\/P>
Jeden tip (polovičně otravný, ale použitelný), pokud hledáte více slov, například "Web AppBuilder", zdá se, že vyhledávací pole (alespoň ve Firefoxu) ztrácí fokus po mezerníku nebo písmenu A. Mějte to na paměti a po každém písmenu jen klikněte do vyhledávacího pole, aby získalo fokus znovu, napište další písmeno, opakujte. Filtruje to průběžně, takže to je alespoň plus.<\/P>
<\/P>
Poté, co jsem nechal ios aplikaci stáhnout nejnovější program, aplikace ukázala mé "oblíbené", které jsem upravoval ve verzi prohlížeče. Pokud jsem měl obě zařízení přihlášená, synchronizace byla téměř okamžitá, což bylo příjemné.<\/P>
<\/P>
Když kliknete na název relace, která vás zajímá, zobrazí se popis, řečníci, mapa místnosti a volitelné časy a umožní vám je označit. Myslím, že rozvržení se zlepšilo oproti prvním několika verzím... ale jsme netrpělivá skupina, pokud jde o plánování UC, a jsem si jistý, že chtěli něco vydat pro nás k zahájení zatímco stále vyvíjeli toto. Mimochodem - já to sleduji na desktopu nebo iPadu, takže nevím, jak to bude na telefonu/menší obrazovce.<\/P>
<\/A><\/P>Když kliknete na název relace, která vás zajímá, zobrazí se popis, řečníci, mapa místnosti a volitelné časy a umožní vám je označit.<\/P>
<\/A><\/P> <\/P>
Mají možnost tisku "Můj rozvrh" a fungovalo to pro tisk do PDF. Stále není export do Excelu, ale myslím, že pro většinu to bude použitelné. Letos neposkytují tištěný kapesní program, tak to mějte na paměti a mějte verzi v prohlížeči/aplikaci nebo předtisknutou verzi po ruce.<\/P>
<\/P>
<\/A><\/P> <\/P>
Pro ty, kteří se účastní, mobilní aplikace mají "tech session survey" dostupnou pro rychlé a snadné hodnocení relace. Takže jako uživatel sám za sebe toto doporučuji. Poskytování zpětné vazby, dobré či špatné, pomáhá zlepšit relace pro nás všechny v budoucnu.<\/P>
<\/P>
Funkce, která byla dostupná před půl desítkou let a kterou postrádám, je možnost přidat "osobní schůzku" do "Mého rozvrhu" Je nějaká šance to v budoucnu zavést?
Margaret Ohayon<\/A><\/P> <\/P>
Další tip pro ty, kteří hledají nahrávky tech session.. Bylo zmíněno, že jen několik relací bude online zdarma k dispozici, ale vím, že třetí strana Sound of Knowledge opět většinu nahrává. Nicméně Road Ahead relace nejsou nahrávány a "demo theatre" relace obvykle také ne... tak to mějte na paměti při plánování svého rozvrhu.<\/P>
<\/P>
Tohle je jen můj názor a dnešní zkušenosti, ale protože jsem byl příjemně překvapený, chtěl jsem to sdílet. Možná je to jen před-UC očekávání začínající působit. <\/SPAN><\/P> <\/P>Klidně přidejte tipy nebo komentáře k této diskusi... ale pokud stále máte nějaké problémy, zveřejněte otázku, aby vám někdo mohl dát přímou zpětnou vazbu. Užijte si UC!<\/P><\/BODY><\/HTML>