<\/HEAD>
Hledám mentora, který by mi pomohl s nastavením GIS systému pro vodu/kanalizaci pro velmi malý komunitní vlastněný systém služeb. Tým Esri pro vodu je buď příliš zaneprázdněný, nebo jsme příliš malí na to, abychom byli zajímaví, a upřímně řečeno nejsme velký odběratel. Zastupujeme pouze 140 připojení k bydlení, používáme dvě studny, tři malé nádrže a pouze kanalizační systém pro odpadní vodu. Absolvoval jsem dost online kurzů, abych rozuměl tvorbě tříd prvků jako jsou potrubí, připojení, ventily atd. a tisku map, které potřebujeme. Ale nemohu přijít na to, jak vůbec implementovat jakékoli Esri Water Utility řešení. Jsem docela technicky zdatný, ale jejich systém vysvětlení je prostě příliš složitý na to, aby se dal proniknout; zdá se, že potřebujete již zavedený systém, abyste někam došli. Potřebuji začít od nuly, použít file geodatabase a nemůžeme si dovolit (pravděpodobně ani nepotřebujeme) portal pro pět nebo šest lidí, kteří by data přistupovali maximálně po jednom nebo dvou současně. Velmi bych ocenil jakoukoli pomoc, kterou někdo může poskytnout. Předem děkuji.<\/P><\/BODY><\/HTML>