<\/HEAD>
Účastnil jsem se vašich seminářů na poslední User Conference v San Diegu a rád bych získal váš názor, protože jste se zdáli opravdu rozumět obavám o bezpečnost dat u orgánů činných v trestním řízení.<\/P>
<\/P>
Chci implementovat operations dashboard pro náš velitelský štáb a detektivy interně a pro naše hlídkové jednotky v autech (prostřednictvím webových mdcs).<\/P>
<\/P>
Plánoval jsem použít šablonu operations dashboard nalezenou na hlavní stránce ESRI pod dalšími produkty a Portal for ArcGIS. Obdržel jsem několik různých názorů od technické podpory ohledně způsobu implementace (většinou mi bylo doporučeno použít ArcGIS Online, což nechci, protože chci uchovat data za firewallem naší policejní stanice). <\/P>
Je standardní operations dashboard s Portal for ArcGIS stále nejlepší volbou, nebo existuje lepší možnost?<\/P>
<\/P>
Začal jsem číst o ArcGIS Desktop 10.5 a nedávno viděl jiné verze dashboardu, takže si nejsem jistý, jaké je aktuální doporučení. Jelikož technická podpora zřejmě nerozumí obavám o bezpečnost dat, velmi ocením váš názor.<\/P><\/BODY><\/HTML>