<\/HEAD>
Ahoj všichni,<\/P>
<\/P>
Aktualizuji vodárenskou utility na ArcMap a Enterprise 10.6.1 z verze 10.2.1. Součástí procesu aktualizace je změna souřadnicového systému všech datasetů. Napsal jsem kód v ArcPy pro provedení transformace na místě do nového souřadnicového systému. Hlavní logika je;<\/P>
1. Promítnout všechny root feature classes a feature classes v datasetech do dočasné geodatabáze s zamýšleným souřadnicovým systémem<\/SPAN>.<\/P>2. Vyprázdnit všechny feature classes a datasety v původním workspace.<\/P>3. Změnit prostorovou referenci datasetů a root feature classes v původním workspace na zamýšlený souřadnicový systém.<\/P>4. Připojit promítnutá data z dočasné geodatabáze zpět do zdrojových datasetů a tříd.<\/P><\/P>Tím se vyhnete odstranění existujících feature classes a zachováte všechna oprávnění atd. A zdá se, že to funguje správně.<\/P><\/P>Nicméně některé datasety mají geometric network a mám potíže s jejich transformací. Většina příkazů jako "project" atd. nefunguje na feature classes, které se účastní GN. Doufal jsem, že exportuji geometric network, odstraním nebo deaktivuji geometric network, změníme souřadnicový systém datasetů pomocí výše uvedené metody a znovu importuji nebo znovu aktivuji geometric network. Bohužel neexistuje žádný nástroj pro export geometric network s feature classes, které se jí účastní, všechny konektivní pravidla a váhy. Dokonce ani arcpy.Describe mi nedává konektivní pravidla a váhy, abych mohl napsat svůj vlastní kód pro "rebuild" geometric network. Existuje nějaká možnost programově exportovat a importovat\/přestavět geometric network? Jediný odkaz, který mohu najít je https:\/\/www.arcgis.com\/home\/item.html?id=fa4e4cdd3bf64be7a1287fd1fd12e2f1<\/A> který se zdá být addin pro arcmap 10.2 a není k dispozici verze pro 10.6+.<\/P><\/P>
Jakákoli pomoc bude velmi oceněna.<\/P>
<\/P>
Děkuji,<\/P>
Vish<\/P><\/BODY><\/HTML>