<\/HEAD>
Naše organizace se snaží použít CCTV Manager k zobrazení výsledků inspekcí hlavních kanalizačních řadů, které obdržíme od našeho dodavatele. Nainstaloval jsem Utility Solutions toolbox (verze 2.2.4) do ArcGIS Pro (verze 2.5) a také stáhl ukázková data, abych si mohl nástroje CCTV vyzkoušet a naučit se je používat. Rychle jsme zjistili, že nemůžeme použít Import Access Tables<\/STRONG> GP nástroj, protože stále používáme 32bitový Microsoft Office 365, takže jsem se podíval do Často kladených otázek nápovědy CCTV Manager a našel jsem toto řešení:<\/P><\/P>
<\/P><\/P>Poté jsem přešel do ArcMap (verze 10.7.1) a spustil Create File GDB<\/STRONG> GP nástroj pro vytvoření nové file geodatabáze a poté spustil Table to Table<\/STRONG> GP nástroj pro přenos všech tabulek z Sample_v6.mdb<\/STRONG> do této nové FGDB. Pak jsem se vrátil do ArcGIS Pro a pokusil se spustit Generate CCTV Pipe Features<\/STRONG> GP nástroj, ale obdržel jsem následující chyby:<\/P>
<\/P>Poté jsem otevřel atributové tabulky jak INSPECTIONS, tak CONDITIONS tabulky a toto jsem zjistil:<\/P>
<\/P>
<\/P>Zdá se, že Table to Table<\/STRONG> nástroj změnil pole InspectionID v INSPECTIONS tabulce a pole ConditionsID v CONDITIONS tabulce na Object ID pole, které nemohu použít pro Generate CCTV Pipe Features<\/STRONG> nástroj. Udělal jsem průzkum a zjistil, že jiní používali Table to Geodatabase<\/STRONG> GP nástroj pro přenos tabulek z .mdb do .gdb, takže jsem to také vyzkoušel a dostal stejný výsledek. Když jsem nenašel žádná řešení, rozhodl jsem se změnit aliasy Object ID polí na 'Object ID' a znovu vytvořit pole InspectionID v INSPECTIONS tabulce a pole ConditionsID v CONDITIONS tabulce a poté vypočítat hodnoty z Object ID polí. Poté jsem spustil Generate CCTV Pipe Features<\/STRONG> GP nástroj a zdá se, že běží a dává očekávaný výstup. Nakonec jsem stejný postup vyzkoušel s dalšími ukázkovými daty a pro Sample_v7.mdb<\/STRONG> to fungovalo bez problémů, ale u ITpipes_v1.5.43.mdb<\/STRONG> jsem měl stejné problémy se stejnými poli.<\/P><\/P>Chtěl jsem se jen zeptat, jestli dělám něco špatně nebo jestli existuje lepší způsob, jak přenést tyto tabulky z .mdb do .gdb tak, aby jen přidal Object IDs, aniž by zasahoval do původních dat? <\/>\/<\/>\/<\/>\/<\/>\/<\/>\/<\/>\/<\/>\/<\/>\/<\/>\/<\/>\/<\/>\/<\/>\/<\/>\/<\/>\/<\/>\/<\/>\/<\/>\/<\/>\/<\/>\/<\/>
<\/HTML>