<\/HEAD>
Ahoj, přicházím pozdě ke hře na AA - velmi užitečný doplněk! Mám nějaká jednoduchá data v geometrické síti (jedna hrana fc, jeden uzel fc) a nakonfiguroval jsem několik pravidel pro vyplnění hodnot na mé hraně fc z uzlu fc při vytváření nové hrany nebo při aktualizaci uzlu. Moje tabulka DynamicValue vypadá nějak takto:<\/P>
| Tabulka<\/TH> | Pole<\/TH> | Metoda hodnoty<\/TH> | Informace o hodnotě<\/TH><\/TR><\/THEAD> |
|---|
| Pipe<\/TD> | downstream_depth<\/TD> | TO_JUNCTION_FIELD<\/TD> | depth<\/TD><\/TR> |
| Pipe<\/TD> | upstream_depth<\/TD> | FROM_JUNCTION_FIELD<\/TD> | depth<\/TD><\/TR> |
| Chamber<\/TD> | depth<\/TD> | UPDATE_TO_EDGE_FIELD<\/TD> | downstream_depth<\/SPAN><\/TD><\/TR>Chamber<\/TD>depth<\/TD>UPDATE_FROM_EDGE_FIELD<\/TD>upstream_depth<\/SPAN><\/TD><\/TR><\/TBODY><\/TABLE>U metod UPDATE_ funguje skvěle, když je k jednomu uzlu připojena pouze jedna hrana, ale v případě, kdy jsou k jednomu uzlu připojeny dvě nebo více hran (rozdvojení cesty), je automaticky aktualizována pouze jedna hrana po úpravě. Mohu vybrat ostatní hrany a ručně spustit pravidla z panelu nástrojů a hrany jsou aktualizovány podle očekávání. Pomocí GN nástrojů vidím, že uzel ví, že je připojen k 3+ hranám.<\/P> <\/P>Existuje způsob, jak nakonfigurovat AA tak, aby automaticky aplikoval metodu UPDATE_TO/FROM_EDGE FIELD na všechny hrany připojené k uzlu?<\/P>Děkuji předem!<\/P><\/BODY><\/HTML> |