Právě jsem nainstaloval Arc Hydro Tools 10.1.0.366 na Desktop ArcMap 10.1 SP1 Build 3143 se Spatial Analyst.<\/P>
<\/P>
Když jdu do modelového nástroje "Stream WSE From Point WSE Measurements", není k dispozici. V zobrazení Catalog Toolbox má přes něj malý červený "X". Myslel jsem, že bych měl mít přístup k tomuto nástroji, protože mám spuštěný Spatial Analyst a toto jsou požadavky uvedené pro tento nástroj:<\/P>
Jakákoli rada, jak tento nástroj spustit, abych mohl začít, by byla velmi oceněna.<\/P>
Děkuji!<\/P>
PS. Nebyl jsem si jistý, zda to mám zveřejnit v Arc Hydro "Group" nebo zde v Arc Hydro "Space." Jaký je přesně rozdíl? Tento fanoušek starých diskusních fór stále považuje GeoNet za neuspořádaný a časově náročný na orientaci.<\/P>
<\/P><\/BODY><\/HTML>
You did toggle on the Spatial Analyst Extension in Customize, Extensions? I don't know if it enables it automatically
Yes, Spatial Analyst is on:
Well, the only thing that I can think of is that it requires a certain version of ArcMap, I notice that you are using 10.1, and it is a model that is x'ed out, is the toolbox geared for 10.1 or 10.0 or 10.2 and/or is it backwards compatible ?
I followed the link to download Arc Hydro Tools 10.1.0.366 for Arc Map 10.1 from this thread:
Arc Hydro Setup Versions
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.