Od mé poslední otázky ohledně tohoto tématu jsem na internetu našel toolbox, který si myslím, že vyřeší mou otázku. Je to CollectorUtils_ArcMap.tbx, který podle tohoto článku udělá to, co hledám <\/P>
<\/P>
https:\/\/eos-gnss.com\/recording-gpsgnss-metadata-arcgis\/<\/A><\/P><\/P>Nicméně, když se pokusím přidat toolbar do ArcMap, jak uvádí článek, toolbox je prázdný a není v něm žádný nástroj k spuštění. Vše, co vidím, je GNSSmetadataUtils. Takže moje otázka zní, zda potřebuji přidat skript do toolboxu a pokud ano, kde se skript nachází?<\/P><\/BODY><\/HTML>
Nicméně, když se pokusím přidat toolbar do ArcMap, jak uvádí článek, toolbox je prázdný a není v něm žádný nástroj k spuštění. Vše, co vidím, je GNSSmetadataUtils. Takže moje otázka zní, zda potřebuji přidat skript do toolboxu a pokud ano, kde se skript nachází?<\/P><\/BODY><\/HTML>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.