<\/HEAD>
Ahoj - hledám pomoc s aktualizacemi Attribute Assistant. Zdá se, že jsou zpožděné nebo o krok pozadu.<\/P>
<\/P>
Používám metodu Feature Stats Value k sečtení několika sloupců dohromady. Jsou to čtvrtletní součty za rok a výsledkem je roční hodnota. To funguje dobře. Poté mám další Feature Stat, který sčítá všechny tyto roční součty, aby získal konečnou hodnotu. Nicméně to není aktualizováno okamžitě, zdá se, že až poté, co zadám další hodnotu, se aktualizuje na základě první zadané hodnoty, takže to vždy vypadá, že je o krok pozadu. <\/P>
<\/P>
Zkoušel jsem změnit vážení a dát konečný součet na konec, ale to nefunguje. <\/P>
<\/P>
Zajímavé je, že když použiji Attribute Assistant toolbar a 'run change rules for selected features'<\/EM>, vše se aktualizuje a opraví a funguje to správně.<\/P><\/P>Přiložil jsem svou tabulku dynamických hodnot. Pravidla, která jsou zpožděná nebo o krok pozadu, jsou OBJECTID16 a 17. Total Compl a Total Commit.<\/P><\/P>Jakákoli pomoc by byla velmi oceněna.<\/P><\/P>Díky<\/P><\/BODY><\/HTML>