Ahoj,<\/P>
<\/P>
Ručním způsobem jsem vytvořil dataset sítě povolené pro veřejnou dopravu v ArcGIS Pro 2.5 pro systém MRT města (ulice = data OSM), protože pro město, které analyzuji, není k dispozici žádný GTFS. Všechny analytické funkce v Network Analyst přímo implementované v ArcGIS stejně jako Transit Network Analysis Tools | GTFS in ArcGIS<\/A> fungují perfektně pro mou síť.<\/P><\/P>Nyní jsem chtěl vyzkoušet BetterBusBuffers | GTFS in ArcGIS <\/A>. Nicméně se zdá, že vyžaduje soubor GTFS k vytvoření SQL databáze jako vstup pro nástroje. Existuje nějaký způsob, jak použít tyto nástroje s datasetem sítě povolené pro veřejnou dopravu, který jsem ručně vytvořil v ArcGIS Pro?<\/P><\/P>Bylo by škoda, kdybych po tolika hodinách ručního nastavování datasetu sítě nemohl využít analytickou funkčnost nástrojů Better Bus Buffers.<\/P><\/P>S pozdravem<\/P>Christian<\/P><\/BODY><\/HTML>
Nyní jsem chtěl vyzkoušet
Bylo by škoda, kdybych po tolika hodinách ručního nastavování datasetu sítě nemohl využít analytickou funkčnost nástrojů Better Bus Buffers.<\/P>
S pozdravem<\/P>
Christian<\/P><\/BODY><\/HTML>
Hello Christian. Unfortunately, no, not yet. BetterBusBuffers is a much older tool, and I have not yet created a version that works with the much newer officially-supported public transit data model in ArcGIS Pro. It's been on my to-do list for a while, though, and your request bumps it up in priority slightly. You can follow along with the status of this item here: Make BetterBusBuffers work with the Network Analyst public transit data model · Issue #137 · Esri/public-transit-tools ·…
So I can better understand your needs and plan my strategy, could you answer a few questions for me?
Hello Melinda,
thanks for your reply! Seems like I will have to find a workaround or adjust my analysis goal slightly for the first.
To answer your questions:
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.