Pozdravy,<\/SPAN><\/P> <\/P>Pracuji se SharePoint 2013 a Esri Maps for SharePoint 4 Beta a zatímco jsem úspěšně přidal seznamy s geo-lokačními daty (jak adresy, tak X\/Y) a to jak v ArcGIS Map Web Part, tak v Esri Maps Web Part, narážím na problém při dalším logickém kroku přidání datových vrstev.<\/SPAN><\/P> <\/P>Zde je můj zjednodušený scénář, mám vlastní seznam lokalit (tři sloupce - Název lokality, X a Y - asi 55 položek) a vlastní seznam, Site Data, s několika sloupci dat, ale také obsahuje sloupec Název lokality. V tomto scénáři je Název lokality mým primárním klíčem, který spojí oba datové soubory. Zdá se, že protože seznam Site Data nemá žádné geografické informace, není možné jej přidat do žádného typu mapového web partu. Znovu jsem si přečetl tento dokument: Web Part communicationsri Maps for SharePoint | ArcGIS<\/A>, ale nic se opravdu neděje. Žádné chyby, ale žádná data.<\/SPAN><\/P> <\/P>Seznam Site Data má tisíce položek, přičemž více položek obsahuje stejný Název lokality, jen s různými daty. Doufám, že to nevadí.<\/SPAN><\/P> <\/P>Konečným cílem tohoto scénáře je vytvořit Bubble Map, podobnou této: http:\/\/blog.gnetgroup.com\/wp-content\/uploads\/2012\/08\/ExcelMap2.png<\/A>. Je to možné použít Esri Maps for SharePoint?<\/SPAN><\/SPAN><\/P> <\/P>Jakákoli pomoc bude velmi oceněna.<\/SPAN><\/P> <\/P>John Randolph<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>
<\/P>
Seznam Site Data má tisíce položek, přičemž více položek obsahuje stejný Název lokality, jen s různými daty. Doufám, že to nevadí.<\/SPAN><\/P> <\/P>Konečným cílem tohoto scénáře je vytvořit Bubble Map, podobnou této:
Jakákoli pomoc bude velmi oceněna.<\/SPAN><\/P> <\/P>John Randolph<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.