<\/HEAD>
Ahoj všichni!<\/P>
Jsem nový uživatel nástroje Water Geometric Network Editing and Analysis <\/SPAN>a mám k němu několik otázek.<\/SPAN><\/P>Nejprve používám ArcMap 10.8 a vytvořil jsem geometrii sítě podle některých online návodů, i když tento proces mi vygeneroval tabulku chyb o 30 řádcích, síť je podle mé kontroly v pořádku. Snažil jsem se aktualizovat pravidla sítě a myslím, že to také funguje. Ale když spustím možnosti nástroje, jako je izolace ventilů, vůbec to nefungovalo. Po hledání na webu a fórech jsem si uvědomil, že musím nakonfigurovat konfigurační soubor tak, aby odpovídal síti, kterou jsem vytvořil, na základě entit, které mám.<\/SPAN><\/P> <\/SPAN>Po provedení konfigurace se situace zlepšila, nezobrazila se žádná chybová zpráva, ale nyní nástroj běží, ale nic nevychází.<\/SPAN><\/P>Z toho, co chápu, musím samozřejmě definovat, která vrstva jsou ventily, potrubí atd.<\/SPAN><\/P>Existuje způsob, jak to udělat bez konfiguračního souboru?<\/SPAN><\/P>Co dělám špatně?<\/SPAN><\/P>Velmi bych ocenil jakoukoli pomoc v této záležitosti, je to pro mou společnost velmi důležitý problém.<\/SPAN><\/P>Přikládám GDB s vrstvami a sítí, konfigurační soubor a tabulku chyb v naději, že to pomůže.<\/SPAN><\/P>Děkuji všem!<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>