<\/HEAD>
Dobrý den012Stáhl jsem zku61ební verzi Drone2Map a p59i vyzkou61ení n1bkolika vzork6f, jakmile kliknu na Start pro zpracování vzorku podle poskytnutých krok6f, spodní stavový panel se zdá být n1bkolik sekund v procesu, a pak se vrátí na "Připraveno Dokončeno.", ukazující 100 % ve stavovém panelu, ale 7eádné 2D produkty ani 3D produkty nejsou do projektu p59idány, jak je uvedeno v pokynech ke vzorku. Co mi chybí, nebo zda to stále probíhá na pozadí? <\/P>
<\/P>
Program jsem stáhl znovu. Provedl jsem opravu instalace. Začal jsem se zpracováním a vypadalo to, 7ee to funguje.... Zpracování trvalo o něco déle, ale po n1bkolika okam7eicích proces oznámil 100% dokončení a 7eádné produkty se nezobrazují podle pokyn6f ke vzorku. Zpráva o zpracování také není k dispozici. Pokud je Start vybrán znovu, zpracování je téměř okam7eitě dokončeno na 100 %, i kdy7e si uživatel vybere plné místo rychlého zpracování.<\/SPAN><\/P><\/P>Odinstaloval jsem a znovu nainstaloval software Drone2map. Pokus o zpracování na vzorkovém projektu Rapid trval 1,5 minuty a hlásí dokončení 100 %. Nicméně stále se nezobrazují 7eádné 2D produkty. A tlačítko Zpráva o zpracování není k dispozici. Stále hledám pomoc s tímto problémem. Děkuji.<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>