Pozdravy,<\/P>
<\/P>
Přeji všem šťastný a úspěšný rok 2018! <\/P>
Zajímalo by mě, zda existuje datový model, který Esri zveřejnilo pro Street light dataset, který je k dispozici někde na GIS for Utilities and Communications<\/A>. Dlouhodobě chápu, že Esri směřuje k Utility Network a požádalo své utility-based zákazníky, aby se připojili k Utility Network - Esri Utility Network Pro<\/A>. Zatímco zveřejňují požadovaný datový model pro Utility Network, krátkodobě jsem zde kontroloval, ale nenašel jsem datový model pro Street Light Dataset - What's New | ArcGIS for Electric<\/A> <\/P><\/P>Rád bych získal nějakou zpětnou vazbu ohledně toho.<\/P><\/P>Děkuji předem.<\/P><\/BODY><\/HTML>
Rád bych získal nějakou zpětnou vazbu ohledně toho.<\/P>
Děkuji předem.<\/P><\/BODY><\/HTML>
There will be a basic schema for utility poles in the new Utility Network Management Extension. In the meantime, these source may help.
Electric Facility Maps | ArcGIS for Electric
Local Government Information Model | ArcGIS for Local Government
Public Works - Inventory Right of Way Assets | ArcGIS for Local Government
What are you looking to do with a street light data model? Inventory your assets?
Thanks for comment/feedback, Patrick! Yes, the main idea is to create a data model first and collect/import all the applicable assets (Street light feeder pillar, Street light pole, Other components) part of the Street light data model in GIS. If there is any universal GIS data model available from Esri, we would like to use that first and modify it as per our requirements rather than starting from scratch.
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.