<\/HEAD>
Dobrý den,<\/P>
Jsem v tomhle úplný začátečník, tak prosím o trpělivost. Jsme firma zabývající se rozvojem nemovitostí, která právě začala používat ArcGIS Online a BAO. V minulosti jsme používali GE k vyznačení potenciálních lokalit, zakreslení hranic pozemků atd. Nástroje pro kreslení v GE mi připadají mnohem jednodušší na používání. Právě začínám objevovat nástroje ArcGIS a BAO. Nástroje BAO miluji pro výběr lokality (chování spotřebitelů, demografická analýza atd.).<\/P>
<\/P>
Nemohu přijít na to, jak efektivně a účinně používat všechny tři dohromady. Vezměme si případovou studii:<\/P>
<\/P>
Dostal jsem soubor .kmz, který mi ukazuje hranice pro další lokaci klienta... představte si obdélník široký 5 mil a dlouhý 3 míle zahrnující velkou část metropolitní oblasti. Chci provést analýzy doby jízdy a demografické studie na hlavních křižovatkách.<\/P>
<\/P>
Myslel jsem si, že mohu kmz soubor načíst do ArcGIS jako vrstvu (dostatečně snadné), přidat ji do mapy (dostatečně snadné) a pak použít tuto mapu jako webovou mapu v BAO... a tady jsem narazil. Nemohu dostat oblast hranic z kmz, aby se zobrazila ve webové mapě v BAO. Zobrazuje se v náhledu, ale nezobrazí se v mapě. Začal jsem znovu s použitím souboru jako kml a bez úspěchu.<\/P>
<\/P>
Nějaké nápady?<\/P>
<\/P>
Co bych opravdu chtěl, je možnost kreslit a zakreslovat v GE, publikovat tyto mapy na webový server a načítat je do BAO pro analýzu.<\/P>
<\/P>
Ocením jakékoli nápady.<\/P><\/BODY><\/HTML>