Ahoj!<\/P>
Konečně pracuji na své hybridní aplikaci a snažím se učit Leaflet+ESRI za pochodu, dokonce jsem si koupil mapové služby od Geodata, norského distributora služeb ESRI, nicméně...<\/P>
Nastavil jsem si mapu podle svých představ, přidal několik vrstev prvků a hrál si s POI, ale když teď zkouším změnit základní mapu\/zobrazovanou mapu na službu, kterou jsem koupil od Geodata, vypadá to naprosto hrozně!<\/P>
Zdá se velmi pixelované a nízké kvality.<\/P>
Výchozí ESRI základní mapy (například Topographic) fungují skvěle, jsou ostré a jasné, na rozdíl od této, a navíc jsou i responzivní, i na 3G. (Testoval jsem prototyp na 3G, 4G, 4G+ a bezdrátových hotspotů)<\/P>
Dělám něco špatně při přidávání mapové služby? Používám špatnou URL? Tady je můj kód:<\/P>
\/\/ Vytvořit novou Mapu<\/STRONG>var ll<\/STRONG> = new<\/EM> L.LatLng<\/STRONG>(65.90378805867515, 13.79491163036881);self.map<\/STRONG> = L.map<\/STRONG>('map', { center<\/STRONG>: ll, zoom<\/STRONG>: 9, fullscreenControl<\/STRONG>: true, }); L.esri.dynamicMapLayer<\/STRONG>({ url<\/STRONG>: 'https:\/\/services.geodataonline.no\/arcgis\/rest\/services\/Geocache_UTM33_WGS84\/GeocacheBasis\/MapServer' }).addTo<\/STRONG>(self.map);<\/PRE>Nyní k tomu, nejsem si úplně jistý, jestli používám správnou URL. <\/P>URL, kterou jsem dostal, byla Geodata REST Services Directory<\/A> který obsahuje mnoho standardů, snažil jsem se najít online rozdíly, ale podle mého jsou minimální. Dělám něco špatně? Podle příkladů online a Leaflet-ESRI API si nemyslím, že bych něco přehlédl.<\/P>Doufám, že mi někdo s většími znalostmi než já pomůže.<\/P>
Předem děkuji!<\/P>
- A<\/P>