<\/HEAD>
Ahoj všichni, <\/STRONG><\/P> <\/SPAN><\/P>Pracuji s funkcí ArcGIS v Power BI. Nahrál jsem vlastní referenční vrstvu (hranice titulů pro nemovitosti ve městě – součástí atributů je unikátní referenční číslo). Mám velký soubor unikátních referencí, které jsou podmnožinou těchto – csv seznam, který bych chtěl zvýraznit jako podmnožinu v rámci vlastní referenční vrstvy map. (Vytvářím nějakou interakci mezi seznamem BI přidaným jako xls/csv data a zvýrazněním odpovídající části ve vlastní referenční vrstvě). Jakýkoli tip na nejlepší způsob, jak toho dosáhnout, by byl skvělý. Mám velkou sadu, kterou bych chtěl zvýraznit, takže ruční filtrování v ArcGIS online přes funkci filtru v tomto případě nebude fungovat. Pokud by však bylo možné zadat velký seznam unikátních hodnot najednou do jednoho hromadného filtru (pokud ano, jaký je formát pro tento seznam). Jakékoli nápady budou oceněny! Všechna referenční čísla jsou identická. Snažím se zobrazit přibližně 2 % z celkového počtu tvarů v referenční vrstvě.<\/STRONG><\/P>Chápu, že by to potenciálně šlo nejprve vyřešit v ArcGIS online, takže řešení pro obě možnosti by bylo vhodné!<\/STRONG><\/P> <\/STRONG><\/P>Díky<\/STRONG><\/P><\/BODY><\/HTML>