<\/HEAD>
Měl jsem velké potíže s pokusem spustit vymezení povodí pro 687 sub_povodí (HUC 12) pomocí Arc Hydro v Pythonu. DEM a proudové prvky pro každé sub_povodí jsou ve svých vlastních samostatných geodatabázích, a ideálně bych mohl napsat skript, který by procházel každou geodatabází a vytvářel povodí.<\/P>
<\/P>
Program se však v Pythonu zdá nechtít spustit. Nastavil jsem pth, importoval ArcHydroTools bez problémů, ale zjevně mi něco chybí (není překvapivé vzhledem k téměř úplné absenci dokumentace o potřebných parametrech pro python příkazy). Každopádně v pythonu (konkrétně Python 2.7 spuštěném ve Spyderu z balíčku Anaconda) nemohu správně spustit funkce ArcHydroTools. Pokaždé, když se pokusím spustit nástroj, řekne mi, že musím nastavit geoprocessing workspace. Udělám to a znovu spustím nástroj... a on mi řekne, že musím nastavit processing workspace.<\/P>
<\/P>
"ExecuteError: Musíte nastavit buď geoprocessing Workspace nebo Arc Hydro Raster Location před spuštěním nástroje.<\/P>
Selhalo spuštění (DEMReconditioning)."<\/P>
Existuje nějaký speciální způsob, jak mám nastavit workspace kromě příkazu arcpy.env.workspace? <\/P>
<\/P>
A jak zajistím, aby mé výsledky skončily v geodatabázích, které chci, a ne v dočasné složce? Když jsem se snažil nejdříve vše rozběhnout v ArcMapu, podařilo se mi nástroj spustit, ale můj raster směru toku zmizel, pokud jsem mapu zavřel a znovu otevřel. Existuje způsob, jak zabránit Arc Hydro ukládat věci do té nejasné dočasné složky? Kdo chce mít své věci tam? Zkoušel jsem nastavit cílová umístění, ale stále vidím mezivrstvy ukládané do dočasné složky. Chtěl bych mít větší kontrolu nad tím, kam tyto věci jdou.<\/P><\/BODY><\/HTML>