<\/HEAD>
Hledám někoho, s kým bych mohl probrat nápady na vytvoření zajímavého modelu mapování záplavové oblasti pro obec, pro kterou pracuji.<\/STRONG><\/P> <\/P>Takže tady je, co mám:<\/STRONG><\/EM><\/P> <\/P>1. Město má jeden environment Canada vodní hladinoměr v řece Elk (řeka, která protéká městem).
Inženýři mohou sledovat web této měřicí stanice a získávat aktualizované informace o hladině řeky na tomto místě každých 15 minut. <\/P> <\/P>2. Mám přístup k velkému množství klasifikovaných Li-DAR dat, která jsme letos pořídili letecky. <\/P> <\/P>V podstatě chci z těchto <\/SPAN>dvou věcí<\/STRONG> sestavit model, který změní rozsah celkové hladiny vody kolem města, když se změní úroveň na měřidle. Vytvořil jsem jednoduché modely analýzy záplavových oblastí, ale rád bych vytvořil model, který se sám aktualizuje a může inženýrům poskytnout indikaci, které oblasti mají kontrolovat při jakých hladinách. <\/P> <\/P>Jsem otevřen všem vašim skvělým komentářům a konstruktivní kritice. Pokud máte lepší nápad, jak něco takového udělat, rád to uslyším! <\/P> <\/P>Na zdraví!<\/P><\/BODY><\/HTML>