<\/HEAD>
Ahoj všichni,<\/P>
Pro vybudování sítě potrubí pro přenos uhlovodíků a následné obohacení této sítě o různé trasy, které představují různé prvky a události jako inspekční anomálie, segmenty k sešrotování atd., jsem narazil na rozšíření APR. Zdá se, že je to potřebný nástroj spolu s Data Review ext. pro konstrukci této sítě. Nicméně jsem také narazil na nástroj UN.<\/P>
1- Jaký je rozdíl mezi tímto rozšířením a APR extension?<\/P>
2- Pro vybudování sítě potrubí pro přenos uhlovodíků, by byl preferovaný nástroj UN, nebo bych měl použít APR?<\/P>
<\/P>
3- Plánuji použít UPDM 2019 a migrovat všechny současné GIS prvky a atributy do tohoto modelu; poté upravit podle našich potřeb. To proto, že náš současný systém Pipeline GIS je vyvinut na základě ad-hoc databázové struktury. Nicméně jsem prošel několik diskuzí, které varují před efektem narušení integrity databázového modelu UPDM po jeho úpravě. Na základě toho, je to dobrá volba použít tento modul? A umožňuje on-line data přenášená z terénu jako signály ze senzorů, které jsou posílány do databáze buď v časových intervalech nebo při nastalých událostech (např. alarm úniku), které budou součástí tras událostí?<\/P>
<\/P>
Oceňuji veškerou zpětnou vazbu. Děkuji.<\/P><\/BODY><\/HTML>