<\/HEAD>
Nastavil jsem jednu ze svých map Collector tak, abych mohl spustit Trek2There z vyskakovacího okna. Vše se spouští bez problémů. Nicméně místo, kam se mě Trek2There snaží nasměrovat, je více než 400 metrů vzdálené od bodu v aplikaci Collector, ke kterému se snažím dostat.<\/P>
- Moje vrstva prvků hostovaná na ArcGIS Online používá WGS84.<\/LI>
- Bod v datové sadě se zobrazuje na správném místě v zobrazení aplikace Collector.<\/LI>
- Zkoušel jsem posílat souřadnice z Collector do Trek2There pomocí polí 'ESRIGNSS_LATITUDE' a 'ESRIGNSS_LONGITUDE', stejně jako pomocí ArcGIS Pro pro výpočet geometrií v samostatných polích 'Latitude' a 'Longitude'. Hodnoty zobrazené v obou sadách polí jsou identické a hodnoty používané Trek2There jsou také stejné (i když zaokrouhlené na dvě desetinná místa).<\/LI>
- Když jsem na správném místě, zkontroloval jsem souřadnice kompasu svého zařízení a i ty jsou správné.<\/LI><\/UL>
Nejsem si jistý, kde jsem udělal chybu, protože všechny souřadnice používané každou aplikací jsou stejné. Trek2There mě prostě chce vzít někam jinam.<\/P>
Má někdo nějaké návrhy, které by mohly pomoci?<\/P><\/BODY><\/HTML>