<\/HEAD>
Ahoj,<\/P>
<\/P>
Používám nové transit nástroje v Arcgis Pro a fungují dobře s mým transit modelem. Service areas, routes, vše funguje dobře. Stejně tak i calculate accessibility nástroje, time lapse a zbytek. Ale zdá se, že nemohu získat část výsledku týkající se walking distance. Ve výstupu jsou pole určená pro tyto informace, ale dávají mi NULL-hodnoty, jak ukazuje tento příklad z výstupu service area lines:
<\/P>
<\/P>
Je něco špatně v mých travel modes nebo cost attributes? Řídil jsem se tutoriálem pro tuto část.<\/P>
<\/P>
<\/P>
Také jsem viděl tento citát na stránkách Arcgis PRO: "Není také možné omezit walking time nebo distance cestujícího samostatně od celkového travel time. Například nemůžete vytvořit 30minutovou service area a zároveň omezit walking time na 5 minut. Výstup service area ukáže oblast dosažitelnou během 30 minut chůze, jízdy transitem nebo kombinace obou."<\/SPAN><\/P><\/P>Je to kombinace obou, kterou potřebuji, nebo walking část cesty. Existuje nějaký způsob, jak to obejít? <\/SPAN><\/P><\/P>Ještě jednou díky za skvělé nástroje. Vrátím se k vašemu příspěvku ohledně nápadů na nové nástroje. Momentálně pracuji v PT-company a právě začínáme používat GIS pro analýzu naší transit sítě. To nám hodně pomáhá!
<\/SPAN><\/P><\/P>Martin<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>