Knihy jako GIS Tutorial 1 (pro 10.1) a 2 (pro 10.1) pro mě (ani pro mnoho dalších lidí) nemají téměř žádné využití:<\/P>
<\/P>
Existuje nějaké dobré místo na 'darování' těchto knih? Bere Esri někdy tyto knihy? <\/P>
Viděl jsem tento vlákno z před několika lety bez příliš mnoha odpovědí kromě jejich vystavení nebo uchování kvůli starému softwaru...<\/P>
https:\/\/community.esri.com\/message\/638998-what-to-do-with-old-arcgis-versions-materials<\/A> <\/P><\/P>Mám také neotevřenou knihu Esri Hands On Learning Lab pro 10.4, kterou nechci, protože je velká a těžká. Nechce se mi ji fotit...<\/P>Toto je navíc k nesčetným dalším knihám o GIS, které mám vystavené, ale některé v podstatě nemají žádný účel...<\/P><\/P>Každopádně, jaký je nejlepší způsob, jak se těchto knih zbavit kromě jejich prostého recyklování?<\/P><\/BODY><\/HTML>
Mám také neotevřenou knihu Esri Hands On Learning Lab pro 10.4, kterou nechci, protože je velká a těžká. Nechce se mi ji fotit...<\/P>
Toto je navíc k nesčetným dalším knihám o GIS, které mám vystavené, ale některé v podstatě nemají žádný účel...<\/P>
Každopádně, jaký je nejlepší způsob, jak se těchto knih zbavit kromě jejich prostého recyklování?<\/P><\/BODY><\/HTML>
It people are looking for a 'click here click there' book they are best recycled since 10.1 would have a limited use market. More general texts can be donated to schools.. I just put mine in our GIS lab and you never know what people might find useful
Recycling it is. Or maybe holding up wobbly table legs.
Google has some interesting ideas
Or
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.