Vážená komunito ESRI<\/P>
<\/P>
Narazil jsem na následující blogový příspěvek: Vymezení záplavového území pomocí pouze Arc Hydro models | ArcGIS Blog<\/A><\/P><\/P>Kontaktoval jsem tým Arc Hydro a Dean mě informoval, že je momentálně zaneprázdněn sestavováním dokumentu, který vysvětlí kroky a strukturu (File Geodatabase) k dosažení následujícího.<\/P><\/P>Pracuji na projektu, kde bych rád aplikoval výše uvedené a doufám, že někdo z komunity ESRI již toto implementoval a bude mi schopen pomoci určit záplavové území na základě vygenerované výšky hladiny měřiče, abych viděl, jaké by bylo očekávané záplavové území. Rád bych nastavil výšku měřiče na 3 m a poté 5 m nad úrovní terénu a následně určil záplavové území pro každou hodnotu. Přiložil jsem svou aktuální File Geodatabase s Feature Classes, včetně tabulek časových řad s relevantními relationship classes a domains.<\/P><\/P>S pozdravem<\/P><\/P>Peter Wilson<\/P><\/BODY><\/HTML>
Kontaktoval jsem tým Arc Hydro a Dean mě informoval, že je momentálně zaneprázdněn sestavováním dokumentu, který vysvětlí kroky a strukturu (File Geodatabase) k dosažení následujícího.<\/P>
Pracuji na projektu, kde bych rád aplikoval výše uvedené a doufám, že někdo z komunity ESRI již toto implementoval a bude mi schopen pomoci určit záplavové území na základě vygenerované výšky hladiny měřiče, abych viděl, jaké by bylo očekávané záplavové území. Rád bych nastavil výšku měřiče na 3 m a poté 5 m nad úrovní terénu a následně určil záplavové území pro každou hodnotu. Přiložil jsem svou aktuální File Geodatabase s Feature Classes, včetně tabulek časových řad s relevantními relationship classes a domains.<\/P>
S pozdravem<\/P>
Peter Wilson<\/P><\/BODY><\/HTML>
Dear ESRI community
I've aslo added the DEM that I'm currently using for the study area.
Regards
Peter Wilson
I've attached a print screen of the error message that I'm receiving as well as my File Geodatabase. I've also made sure that my DEM has no negative values within it.
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.