Hypotetický scénář: <\/P>
Rád létám s draky a chci vytvořit mapu, která mi ukáže, kdy a kde jsou ideální podmínky pro létání s draky na základě několika živých meteorologických služeb již publikovaných v AGOL.<\/P>
Pokud mám WMS s bodovými daty o rychlosti větru, srážkách a pokrytí oblačností, je možné interpolovat a vytvořit feature service, která ukáže, kde jsou všechny mé perfektní podmínky? Podobně jako weighted overlay<\/A> v ArcDesktop? <\/P><\/P>A ještě o krok dál, je možné tento úkol automatizovat tak, abych se každý den probudil s mapou v AGOL, která mi ukáže, kde jsou nejlepší podmínky pro létání s draky?<\/P><\/P>Děkuji za přečtení<\/P><\/BODY><\/HTML>
<\/P>
A ještě o krok dál, je možné tento úkol automatizovat tak, abych se každý den probudil s mapou v AGOL, která mi ukáže, kde jsou nejlepší podmínky pro létání s draky?<\/P>
Děkuji za přečtení<\/P><\/BODY><\/HTML>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.