Ahoj geospatial komunito,<\/P>
<\/P>
Mám excelový dokument s long-lat souřadnicemi, které obsahují informace o poloměrech, ale zdá se, že nástroj buffer nefunguje správně při použití možnosti 'field'. Můj výstup bufferu je příliš malý. Například bod zobrazený na tomto obrázku má poloměr 292,933 nebo 0,05 mil.<\/P>
Buffer této vrstvy je následující:<\/P>
Vizuálně prostě nevidím, jak by tak malý buffer mohl reprezentovat celou oblast polygonu zvýrazněného modře. Musím dělat něco špatně, ale nevím co.<\/P>
Zkoušel jsem postupovat podle informací zde: Jak vytvořit buffery s různými poloměry pro bodové prvky pomocí lineárních jednotek<\/A> <\/P><\/P>Excelová tabulka v Arcmapu je následující:<\/P><\/P><\/P><\/P>Pole Radius je ve stopách, pole Rmiles je v mílích. Poloměr byl odvozen z následující excelové formule<\/P>[ =SQRT(H2\/PI()) ] kde H2 je Shape_Area.<\/P><\/P>Cílem je převzít polygony, které se nepřekrývají, generované pomocí network analyst, a normalizovat je do kruhů pro vstup do geospatial modelu.<\/P><\/P>Pokud někdo dokáže ukázat, kde dělám chybu, dejte mi prosím vědět. Už jsem nad tím opravdu přemýšlel.<\/P><\/BODY><\/HTML>
Excelová tabulka v Arcmapu je následující:<\/P>
Pole Radius je ve stopách, pole Rmiles je v mílích. Poloměr byl odvozen z následující excelové formule<\/P>
[ =SQRT(H2\/PI()) ] kde H2 je Shape_Area.<\/P>
Cílem je převzít polygony, které se nepřekrývají, generované pomocí network analyst, a normalizovat je do kruhů pro vstup do geospatial modelu.<\/P>
Pokud někdo dokáže ukázat, kde dělám chybu, dejte mi prosím vědět. Už jsem nad tím opravdu přemýšlel.<\/P><\/BODY><\/HTML>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.