<\/HEAD>
Připadá mi, že proces přepsání feature layer v AGOL je docela složitý a vybíravý. Viz přiložené fotografie se všemi požadavky.<\/P>
<\/P>
Mým cílem je zachovat popis, počet zobrazení, hodnocení a metadata feature layers, které jsou často aktualizovány.<\/SPAN><\/P><\/P>Pokud tomu správně rozumím, pokud byla jakýmkoli způsobem upravena data tabulky Feature Layer column<\/EM>, přepsání není možné. Například moje město hostí feature layer, který obsahuje informace o parkovištích, jejich umístění, provozní době a cenách. Město nedávno aktualizovalo tento feature layer a odstranilo pole s cenami, což znemožnilo aktualizaci.<\/P><\/P>Je pravděpodobné, nebo dokonce možné, že v blízké budoucnosti bude přepisování feature layers snazší na správu?<\/P><\/P>Snažím se také najít nejlepší způsob správy dat, abych mohl aktualizovat všechny své feature layers co nejrychleji.<\/P><\/P>Nemohu být jediný!<\/P><\/P>Také jsem se pokusil aktualizovat svůj FS z ArcDesktop, ale když dojdu k průvodci přepsáním, dělám následující: Sdílet jako službu --> Přepsat existující službu, vybrat zastaralý dataset --> (Objeví se varovné okno, viz příloha) --> Kliknu na ano.... varovné okno zmizí a pak se nic nestane.<\/P><\/P>Díky za přečtení
<\/P><\/BODY><\/HTML>