<\/HEAD>
Sestavil jsem vlastní symbol ventilu pomocí Symbol Property Editor v Style Manageru v ArcMapu. (vytvořeno z několika existujících stylů\/skupin symbolů v ArcGIS for Desktop)<\/P>
<\/P>
Nastavil jsem hodnotu rotace symbolu (vygenerovanou pomocí Attribute Assistant JUNCTION ROTATION), aby odpovídala orientaci potrubí<\/P>
<\/P>
Testoval jsem, zda vlastní symbol ventilu bude odpovídat orientaci čáry pomocí Geographic Rotation, poté Arithmetic Rotation. U obou metod se symbol neotáčí v souladu s potrubím, jak je tomu u výchozího symbolu ventilu v ESRI AM\/FM Water Symbol Set.<\/P>
<\/P>
Níže jsou výsledky tohoto testu:<\/P>
<\/P>
Vlastní symbol ventilu s použitím Arithmetic Rotation (není orientován v souladu s potrubím)<\/STRONG><\/P>
<\/P><\/P><\/P>Vlastní symbol ventilu s použitím Geographic Rotation (není orientován v souladu s potrubím)<\/STRONG><\/P>
<\/P><\/P>ESRI AM\/FM Water Valve Symbol s použitím Arithmetic Rotation (není orientován v souladu s potrubím)<\/STRONG><\/P>
<\/STRONG><\/P><\/P>ESRI AM\/FM Water Symbol s použitím Geographic Rotation (toto je správná orientace, kterou bych chtěl pro vlastní symbol ventilu, který jsem vytvořil)<\/STRONG><\/P>
<\/STRONG><\/P><\/P>OTÁZKA:<\/STRONG><\/P>Pokud používám vlastní symboly ventilů, jaký je nejlepší způsob, jak zajistit, aby se otáčely v souladu s potrubím? (hodnoty rotace symbolu, které momentálně mám a které byly vygenerovány pomocí Attribute Assistant JUNCTION ROTATION, se zdají nefungovat)<\/P><\/BODY><\/HTML>