<\/A><\/P> <\/P>Ahoj všichni - Jak jsme již dříve sdíleli, <\/A> Timothy Hales<\/A> a já budeme sdílet naše zkušenosti z UC s vámi prostřednictvím živého blogování a denních diskuzí zde na GeoNetu. Každý den, jako dnes, budeme mít obecnou denní diskuzi, kde shrneme předchozí den a zahájíme nový den. Zveme vás, abyste sdíleli své zkušenosti v komentářích u každého vlákna denní diskuze.<\/P> <\/P>Pro zahájení je toto předkonferenční diskuze, která vám poskytne náhled na User Conference, než se zítra ráno vše rozjede. Budeme také živě blogovat plenární zasedání a další události během týdne a můžete sledovat a připojit se k diskuzím ve skupině User Conference<\/A>.<\/P> <\/P>Dnes jsme oba dorazili do San Diega a projeli jsme se kolem konferenčního centra, abychom si prohlédli scénu pro UC 2016. Toto je moje první UC a jako nový zaměstnanec Esri je to docela skvělý zážitek. Bylo vzrušující vidět, jak se vše připravuje, a nahlédnout do zkoušky plenárního zasedání. Pořídil jsem pár fotek (níže), které s vámi chci sdílet a doufám, že se vám budou líbit. Těšíme se, že zde na GeoNetu budeme sdílet naše zkušenosti z UC s vámi. Přejeme skvělou UC a plodnou diskusi v komunitě!<\/P> <\/P>Aktualizace místa neformálního setkání v pondělí:<\/STRONG><\/P>Na zítřejší neformální setkání v pondělí v Map Gallery se setkáme v předním levém rohu u oblasti Young Scholars (viz obrázek níže) od 16:00 do 17:00. Těšíme se na vás! Podívejte se na tento příspěvek<\/A> pro více informací o formálních setkáních od úterý do čtvrtka.<\/P><\/A><\/P> <\/P> <\/P> <\/P> <\/P> <\/P>
<\/P>
Ahoj všichni - Jak jsme
Pro zahájení je toto předkonferenční diskuze, která vám poskytne náhled na User Conference, než se zítra ráno vše rozjede. Budeme také živě blogovat plenární zasedání a další události během týdne a můžete sledovat a připojit se k diskuzím ve skupině
Dnes jsme oba dorazili do San Diega a projeli jsme se kolem konferenčního centra, abychom si prohlédli scénu pro UC 2016. Toto je moje první UC a jako nový zaměstnanec Esri je to docela skvělý zážitek. Bylo vzrušující vidět, jak se vše připravuje, a nahlédnout do zkoušky plenárního zasedání. Pořídil jsem pár fotek (níže), které s vámi chci sdílet a doufám, že se vám budou líbit. Těšíme se, že zde na GeoNetu budeme sdílet naše zkušenosti z UC s vámi. Přejeme skvělou UC a plodnou diskusi v komunitě!<\/P>
Aktualizace místa neformálního setkání v pondělí:<\/STRONG><\/P>Na zítřejší neformální setkání v pondělí v Map Gallery se setkáme v předním levém rohu u oblasti Young Scholars (viz obrázek níže) od 16:00 do 17:00. Těšíme se na vás! Podívejte se na
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.